Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris (prin email) comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

Se recomanda, de asemenea, efectuarea returului in ambalajul original al acestuia. Returul va fi acceptat daca produsul nu prezinta urme de uzura, nu este deteriorat, are toate etichetele atasate si este complet – inclusiv cu accesorii, certificat de garantie, manual de instructiuni, etc.

WEBSPRING INTERACTIVE SERVICES S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport daca livrarea s-a facut prin servicii de curierat rapid.

Adresa de retur: Str. Vintila Mihailescu nr. 3, Sector 6, Bucuresti.

Dupa receptionarea coletului dvs. si dupa efectuarea controlului calitativ si cantitativ al produselor returnate veti primi un email de confirmare. Nu uitati, de asemenea, sa ne transmiteti contul IBAN (precizand si titularul acestuia) pe adresa de email office@exentri.ro.

Banii vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati.

X