Când natura îi provoacă pe oameni să gândească funcțional, se pot întâmpla mici minuni.

Norvegia este o țară în care natura își face propriile legi, în care ești inspirat să gândești inovativ și diferit. Cei doi fondatori ai companiei au avut misiunea de a proiecta un portofel care combina funcționalitatea cu stilul clasic și cerințele moderne. Rezultatul a fost invenția norvegiană EXENTRI Wallet.

Ideea din spatele portofelului EXENTRI a văzut prima dată lumina zilei în 1999. Utilizarea cardurilor de credit era în creștere, iar doi tineri norvegieni au devenit conștienți de cererea tot mai mare pentru un portofel modern, personalizat pentru acest nou mod de utilizare. Misiunea lor a fost aceea de a crea un portofel mic, practic și strălucitor, care să combine cele mai bune caracteristici din stilul clasic cu nevoile contemporane. Spațiu multiplu de stocare a cardurilor, compartiment de note și chitanțe și, cel mai important, acces instantaneu.

După mai multe runde de testare, au dezvoltat un sistem unic, menținând portofelul subțire și elegant, dar în același timp extrem de funcțional. De-a lungul anilor, acea pasiune a rămas nediminuată, iar marca EXENTRI reprezintă inovație și produse de calitate cu caracteristici unice.

Suntem mândri că suntem un brand norvegian, cu o echipă internațională răspândită în întreaga lume.

exentri wallets logo
X